Recensies

Lees hier de beoordelingen van tevreden klanten!

Marjoleine 27 november 2019 20:37 | Ijmuiden
Super tevreden met mijn mooie behang!
Blij dat ik deze klus uit handen heb gegeven. :)
Edmee Bohnenn 07 augustus 2019 16:29 | Velsen - Zuid
Wat een complimenten krijgen wij voor het schilderwerk. Een schilderes, die topkwaliteit aflevert, met veel liefde voor haar werk. En daarbij heel prettig, rustig en rekening houdend, in de omgang.
Charmain een tien met een griffel.
EM Smit 11 april 2019 19:50 | Santpoort Zuid
Charmain heeft bij ons behang gedaan. Heeft ze zeer goed en professioneel gedaan. Het behang was zeer kostbaar maar dat was in zeer vakbekwame handen bij Charmain. Wij zijn zeer tevreden.
Wil 31 januari 2019 15:45 | IJmuiden
Bij deze wil ik Charmain van harte aanbevelen ,perfect werk afgeleverd.Alles strak in de verf .
Een vakvrouw en ook nog een gezellig mens .
Dank je wel Charmain.
Marco en Irma 26 december 2018 12:09 | Haarlem
Charmain heeft het binnenschilderwerk van onze hele benedenetage gedaan. Na een fikse waterschade zit alles nu weer strak in de verf en we hebben het gevoel in een nieuw huis te wonen. Charmain, je bent een echte vakvrouw en we zullen je bij iedereen van harte aanraden!
Annabel 14 november 2018 10:56 | Haarlem
Charmain heeft een prachtig werk gedaan in onze huis. De behang van Cole&Son hangt perfect in de kamer van onze dochter. Charmain is onzettend professionel, hardig, werkt erg hard en heeft en oog voor detail detail. Wij zijn onzettend dankbar dat hij kunnen dit zo snel regelen.
Alexander 13 november 2018 17:19 | Bloemendaal
Charmain heeft vorig jaar al ons hele huis aan de buitenkant geschilderd. Is echt goed gedaan (we wonen tegenover Fleurie in Boemendaal; kom maar kijken). Nu heeft ze een slaapkamer geschilderd en behangen. Ook erg mooi geworden. Snel gedaan, goed gedaan, prijs prima!
Jos Smit 03 september 2018 16:53 | IJmuiden
Voor onze VVE heeft Charmain diverser schilderswerkzaamheden uitgevoerd. Dit is zeer kundig en naar volle tevredenheid gedaan. Bedankt voor het mooie schilderwerk. Ook de prijs was zeer scherp.
Lizzy 01 september 2018 09:38 | Haarlem
Charmain werd mij aangeraden via de winkel De Mooiste Muren in Haarlem en daar heb ik geen spijt van gekregen. Het behangwerk is strak en netjes, en bovendien houdt Charmain zich aan de afspraken, komt op tijd en is een prettig persoon. Charmain, bedankt voor de mooie muren!
Ezra en Charley 21 juni 2018 15:43 | Haarlem
Charmain werkt netjes en haalt de gestelde deadlines. Communicatie verloopt soepel en afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met het schilder en behangwerk.

Mochten wij in de toekomst weer schilderwerk hebben, dan zullen wij zeker Charmain weer vragen de opdracht op te pakken.

Wij kunnen Charmain dan ook van harte aanbevelen.
Inloggen Powered by ESVUB - Cookie Beleid - Privacy Verklaring