Recensies

Lees hier de beoordelingen van tevreden klanten!

Maurice Regensburg 24 mei 2020 21:11 | Amsterdam
Charmain kijkt verder dan de aangenomen opdracht. Tijdens de uitvoer liepen we tegen aankomende problemen in de toekomst. Ze is helder, duidelijk werkt heel netjes en schoon en maakt ook gebruik van milieu vriendelijke producten waar dat mogelijk is.

Ons buitenwerk heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Meesterlijk vakmanschap.

Een nieuwe opdracht zou ik in de toekomst zeker aan haar uitbesteden..
Anja Hesp 16 april 2020 12:00 | Santpoort homepage
Charmain heeft zowel bij mij op kantoor als bij een klant van mij paneel behang geplakt. Dat is lastig om te doen maar het zit er heel goed op en ik ben heel blij met het resultaat! Ik raad haar aan!!
Danny Biesbrouck 16 april 2020 08:46 | Haarlem homepage
Charmain heeft met het buitenschilderwerk van onze jaren '30 woning uitstekend werk geleverd. Ook de nodige houtrot reparaties zijn prima uitgevoerd en nu ziet ons huis er weer perfect uit. Chapeau!
liesbeth 20 maart 2020 16:43
Voor de 2e x Charmain in huis gehaald. En wederom zijn wij ontzettend tevreden. Ze werkt heel precies, heeft verstand van zaken en denkt mee. Ze werkt vlot en heel netjes. Zowel schilderen als behangen wordt door haar heel professioneel aangepakt. Een toppertje!
Mirjam Riedel 30 januari 2020 13:42
Bij ons heeft charmain een muur behangen met fotobehang. Het zit er prachtig op, geen enkele naad is zichtbaar. Ook heeft ze geholpen met de voor behandeling van de muur, ze is enorm precies, ruimt alles op en het eindresultaat is fantastisch! :D
Hans en Monique 21 december 2019 18:40 | Hoofddorp
We zijn heel tevreden over het werk van Charmain. We konden met haar goede afspraken maken en ze was ook flexibel in haar planning toen dat nodig was om aan te sluiten op de andere werkzaamheden. En, natuurlijk het allerbelangrijkste: het behang zit er echt superstrak op!
Marjoleine 27 november 2019 20:37 | Ijmuiden
Super tevreden met mijn mooie behang!
Blij dat ik deze klus uit handen heb gegeven. :)
Edmee Bohnenn 07 augustus 2019 16:29 | Velsen - Zuid
Wat een complimenten krijgen wij voor het schilderwerk. Een schilderes, die topkwaliteit aflevert, met veel liefde voor haar werk. En daarbij heel prettig, rustig en rekening houdend, in de omgang.
Charmain een tien met een griffel.
EM Smit 11 april 2019 19:50 | Santpoort Zuid
Charmain heeft bij ons behang gedaan. Heeft ze zeer goed en professioneel gedaan. Het behang was zeer kostbaar maar dat was in zeer vakbekwame handen bij Charmain. Wij zijn zeer tevreden.
Wil 31 januari 2019 15:45 | IJmuiden
Bij deze wil ik Charmain van harte aanbevelen ,perfect werk afgeleverd.Alles strak in de verf .
Een vakvrouw en ook nog een gezellig mens .
Dank je wel Charmain.
Inloggen Powered by ESVUB - Cookie Beleid - Privacy Verklaring