Recensies

Lees hier de beoordelingen van tevreden klanten!

Marco en Irma 26 december 2018 12:09 | Haarlem
Charmain heeft het binnenschilderwerk van onze hele benedenetage gedaan. Na een fikse waterschade zit alles nu weer strak in de verf en we hebben het gevoel in een nieuw huis te wonen. Charmain, je bent een echte vakvrouw en we zullen je bij iedereen van harte aanraden!
Annabel 14 november 2018 10:56 | Haarlem
Charmain heeft een prachtig werk gedaan in onze huis. De behang van Cole&Son hangt perfect in de kamer van onze dochter. Charmain is onzettend professionel, hardig, werkt erg hard en heeft en oog voor detail detail. Wij zijn onzettend dankbar dat hij kunnen dit zo snel regelen.
Alexander 13 november 2018 17:19 | Bloemendaal
Charmain heeft vorig jaar al ons hele huis aan de buitenkant geschilderd. Is echt goed gedaan (we wonen tegenover Fleurie in Boemendaal; kom maar kijken). Nu heeft ze een slaapkamer geschilderd en behangen. Ook erg mooi geworden. Snel gedaan, goed gedaan, prijs prima!
Jos Smit 03 september 2018 16:53 | IJmuiden
Voor onze VVE heeft Charmain diverser schilderswerkzaamheden uitgevoerd. Dit is zeer kundig en naar volle tevredenheid gedaan. Bedankt voor het mooie schilderwerk. Ook de prijs was zeer scherp.
Lizzy 01 september 2018 09:38 | Haarlem
Charmain werd mij aangeraden via de winkel De Mooiste Muren in Haarlem en daar heb ik geen spijt van gekregen. Het behangwerk is strak en netjes, en bovendien houdt Charmain zich aan de afspraken, komt op tijd en is een prettig persoon. Charmain, bedankt voor de mooie muren!
Ezra en Charley 21 juni 2018 15:43 | Haarlem
Charmain werkt netjes en haalt de gestelde deadlines. Communicatie verloopt soepel en afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met het schilder en behangwerk.

Mochten wij in de toekomst weer schilderwerk hebben, dan zullen wij zeker Charmain weer vragen de opdracht op te pakken.

Wij kunnen Charmain dan ook van harte aanbevelen.
Machiel de Krom sr 03 april 2018 10:03 | IJmuiden email
Charmain heeft in mijn appartement alle wanden gesausd. Lekker ouderwets alles keurig besnijden zoals het heet. Daar herken je de vakman c.q vrouw aan. Alles non nonsens, snel en nogmaals vakkundig. Ben er blij mee.
Ricardo 26 juni 2017 13:36 | Heemstede
Chairmain heeft bij mij het huis aan de buitenkant geschilderd.
Behalve heel erg blij ben ik ook heel erg tevreden over hoe zij haar werk gedaan heeft, vakkundig en professioneel.
Buiten het normale schilderwerk heeft zij ook waar nodig reparaties uitgevoerd aan het huis omdat de vorige aannemer nogal wat slordig werk had afgeleverd....
Ze is stipt en zeer betrouwbaar, en kan haar van harte aanbevelen.
Kortom, een vakvrouw pur sang !
Jo 08 juni 2017 09:27
Charmain heeft het huis goed geschilderd, ben dan ook heel erg tevreden.
Zal haar dan ook zeker aanraden mocht er iemand zijn die iets geschilderd moet hebben.
Iris 22 mei 2017 08:21 | Haarlem
Chairman is een vakvrouw. Ze werkt snel, goed en zorgvuldig. Ze komt haar afspraken na, de communicatie verloopt soepel, de prijs is goed en denkt proactief met je mee. Ze is bij ons begonnen met het schilderen van een badkamer. Inmiddels heeft ze ook al ons buitenwerk geschilderd en waar nodig gerepareerd (!) plus onze woonkamer onder handen genomen. Wij kunnen Charmain van harte aanraden!
Inloggen Powered by ESVUB - Cookie Beleid - Privacy Verklaring