Recensies

Lees hier de beoordelingen van tevreden klanten!

liesbeth 20 maart 2020 16:43
Voor de 2e x Charmain in huis gehaald. En wederom zijn wij ontzettend tevreden. Ze werkt heel precies, heeft verstand van zaken en denkt mee. Ze werkt vlot en heel netjes. Zowel schilderen als behangen wordt door haar heel professioneel aangepakt. Een toppertje!
Mirjam Riedel 30 januari 2020 13:42
Bij ons heeft charmain een muur behangen met fotobehang. Het zit er prachtig op, geen enkele naad is zichtbaar. Ook heeft ze geholpen met de voor behandeling van de muur, ze is enorm precies, ruimt alles op en het eindresultaat is fantastisch! :D
Hans en Monique 21 december 2019 18:40 | Hoofddorp
We zijn heel tevreden over het werk van Charmain. We konden met haar goede afspraken maken en ze was ook flexibel in haar planning toen dat nodig was om aan te sluiten op de andere werkzaamheden. En, natuurlijk het allerbelangrijkste: het behang zit er echt superstrak op!
Marjoleine 27 november 2019 20:37 | Ijmuiden
Super tevreden met mijn mooie behang!
Blij dat ik deze klus uit handen heb gegeven. :)
Edmee Bohnenn 07 augustus 2019 16:29 | Velsen - Zuid
Wat een complimenten krijgen wij voor het schilderwerk. Een schilderes, die topkwaliteit aflevert, met veel liefde voor haar werk. En daarbij heel prettig, rustig en rekening houdend, in de omgang.
Charmain een tien met een griffel.
EM Smit 11 april 2019 19:50 | Santpoort Zuid
Charmain heeft bij ons behang gedaan. Heeft ze zeer goed en professioneel gedaan. Het behang was zeer kostbaar maar dat was in zeer vakbekwame handen bij Charmain. Wij zijn zeer tevreden.
Wil 31 januari 2019 15:45 | IJmuiden
Bij deze wil ik Charmain van harte aanbevelen ,perfect werk afgeleverd.Alles strak in de verf .
Een vakvrouw en ook nog een gezellig mens .
Dank je wel Charmain.
Marco en Irma 26 december 2018 12:09 | Haarlem
Charmain heeft het binnenschilderwerk van onze hele benedenetage gedaan. Na een fikse waterschade zit alles nu weer strak in de verf en we hebben het gevoel in een nieuw huis te wonen. Charmain, je bent een echte vakvrouw en we zullen je bij iedereen van harte aanraden!
Annabel 14 november 2018 10:56 | Haarlem
Charmain heeft een prachtig werk gedaan in onze huis. De behang van Cole&Son hangt perfect in de kamer van onze dochter. Charmain is onzettend professionel, hardig, werkt erg hard en heeft en oog voor detail detail. Wij zijn onzettend dankbar dat hij kunnen dit zo snel regelen.
Alexander 13 november 2018 17:19 | Bloemendaal
Charmain heeft vorig jaar al ons hele huis aan de buitenkant geschilderd. Is echt goed gedaan (we wonen tegenover Fleurie in Boemendaal; kom maar kijken). Nu heeft ze een slaapkamer geschilderd en behangen. Ook erg mooi geworden. Snel gedaan, goed gedaan, prijs prima!
Inloggen Powered by ESVUB - Cookie Beleid - Privacy Verklaring